Denne hjemmeside er skrevet af 3 dykkerentusiaster. Vi har alle været i udlandet for at dykke fra tid til anden, og det er også noget, vi bestemt kommer til at gøre igen. Vi mener, at dykning er for alle – og vi kan også glæde vore læsere med, at man heldigvis ikke behøver at tage helt til udlandet for at erhverve sig et dykkercertifikat. Det kan man nemlig gøre på alle landets dykkerskoler.

Vi har altid været glade for at bevæge os, og vi mener, at motion skal være en stor del af hverdagen. Men vi mener også, at motion meget gerne må være sjovt. Det er her, at dykning kommer ind i billedet, og det ses også, at interessen for dykning er stigende. Det har den været her i Danmark siden 80’erne – og man kan kun håbe, at det fortsætter.

Vi er glade for din interesse

Vi er naturligvis glade for, at du er her, for vi formoder, at det er fordi, du også er interesseret i dykning. Sporten kræver, at man har det rette udstyr, og det er noget, vi selv har investeret mange penge i gennem tiden – men det er vi rent faktisk også glade for. Det har nemlig gjort, at vi har kunnet få de bedste oplevelser med dykning, og vi vil fortsat også putte alle de penge, vi kan, i dykning. Vi sørger også hele tiden for at blive bedre til at dykke – og det kræver selvfølgelig også, at vi træner rigtig meget. Men også at vi slapper af.