Tag et dykkercertifikat året rundt

På Danmarks dykkerskoler kan man tage et dykkercertifikat året rundt. Om sommeren kan der dog være en lille pause i programmet, så hvis man absolut vil tage et certifikat på denne tid, så bør man vende snuden mod udlandet. Her findes nemlig endnu flere muligheder end i Danmark – men det kræver også lige, at man holder en ferie. I Danmark skal man sommetider melde sig til dykning i lang tid i forvejen. Det er dog også afhængigt af, hvad det er for et certifikat, man gerne vil tage.

Dykkerskolen vil som regel kunne fortælle noget om, hvor lang ventetid der er, og om man kan komme til lige med det samme. Der vil ofte være rift om de hold, der er for begyndere – mens der i mange tilfælde er bedre plads på de øvrige. Det er ikke billigt at tage et dykkercertifikat – men det koster heller ikke mere, end at de fleste kan være med. Ellers skal man bare gå i gang med at spare op i god tid i forvejen – så skal det nok gå alt sammen.

Dykning er også socialt – og for alle

Når man melder sig til et kursus på en dykkerskole, så er det også en god måde at møde andre mennesker på. Man vil som regel kunne tage et dykkercertifikat i aftentimerne, mens nogle kurser afholdes i weekenden. Det gælder bare om, at man melder sig til det tidspunkt, der passer bedst. Man skal også tage forbehold for, at der godt kan være lidt kørsel til dykkerskolerne, alt efter hvor man bor henne i Danmark. Det er dog altid værd at køre efter.

Det fede ved at lære at dykke er, at man også møder en hel masse spændende mennesker, der har den samme passion, som man selv har. Så har man også noget at snakke om.